Uitleg Workshop

Uitleg over de workshops Restyle je eigen meubel met Anne's Shabby Paint Krijtverf

Posted by Theetuin Kortenhoeff on Wednesday, 1 June 2016

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Voorbeelden van keukens.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text]

Start met grondig ontvetten! De werkwijze vindt u op onze website onder de knop Do it yourself

[/vc_column_text][vc_column_text]

Daarna is deze keuken in de verf gezet van Anne's Shabby Paint Kleur Dove Gris en nabehandeld met de inivsible lak. Deze beschermt uw project optimaal, geen zicht van lak en u kunt de keuken na 1 maand grondig boenen als dit nodig is. Kosten voor deze keuken te restylen 68 euro!!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_images_carousel images="47,51,52" img_size="default" eventclick="link_no" custom_links_target="_self" mode="horizontal" speed="5000" slides_per_view="1" wrap="yes"][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_images_carousel images="46,49,48,50" img_size="default" eventclick="link_no" custom_links_target="_self" mode="horizontal" speed="5000" slides_per_view="1" wrap="yes"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Voorbeeld Borstbeeld

[/vc_column_text][vc_column_text]

STAP 1.
Je begint met de basis laag, je smeert je object volledig in. ( zet je deze dik op dan krijg je meer craquele) Ondertussen maak je een papje van de basis met de poeder ongeveer 10-25% poeder. Je kunt er ook nog wat schelpenzand aan toevoegen.

[/vc_column_text][vc_column_text]

STAP 2. Voeg dan een beetje keukenazijn en water toe en roer nog een keer door, smeer het dan met een kwast of sponsje lekker in en tijdens het proces kun je nog extra poeder op de natte gedeeltes strooien. Vul een flesje met water en keukenazijn ( 50/50 ratio) zo maak je de roest donkerder. Hoe meer je inspuit hoe groter het roest effect.

[/vc_column_text][vc_column_text]
LETOP: Wil je craquele? Hoe dikker de basis hoe groter het effect, dit doe je dan voor de bewerking ( direct na stap 1) met de poeder insmeren en even kort snel drogen met de fohn. Je ziet daarna de barsten verschijnen.
[/vc_column_text][vc_column_text]
Wilt u een ondergrond zoals dit voorbeeld dan bestelt u het pakket in kleur zie de opties in de webshop.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_empty_space height="80px"][vc_single_image image="54" border_color="grey" img_link_target="_self"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="2/3"][vc_column_text]

Meer voorbeelden

[/vc_column_text][vc_column_text]

1STE FOTO: Basis Azul Gris daarna blanco en witte krijtwax en met donker brons metal zijn de sjablonen opgezet. Hier en daar doorschuren.

[/vc_column_text][vc_column_text]

2E FOTO: Dit was een simpel dressoir in grenen goed ontvetten. Daarna is de kleur antracita er opgezet van Anne's Shabby Paint en afgewerkt met onze onzichtbare lak. Met 2 lagen lak kan dit prima in de badkamer, een leuke wastafel erop en zo creëer je je eigen styling.

[/vc_column_text][vc_column_text]

3E FOTO: Olive oscuro met olive verde en anis verde. Afwerking blanco wax.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_empty_space height="80px"][vc_images_carousel images="55,56,57" img_size="default" eventclick="link_no" custom_links_target="_self" mode="vertical" speed="5000" slides_per_view="1" wrap="yes"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_separator color="grey"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Nog meer voorbeelden!

[/vc_column_text][vc_column_text]

1STE FOTO: Tegels verfen? Ook dat kan met Anne's Shabby Paint. Eerst goed ontvetten en bij een ruwe tegel kan de verf er in een keer op. Hier is gekozen voor antracita en afwerking marron wax. Met een gladde tegel ( glimmend) eerst ontvetten daarna chapa en dan de verf.

[/vc_column_text][vc_column_text]

2E FOTO: Natural Blanco afgewerkt met blanco wax.

[/vc_column_text][vc_column_text]

3E FOTO: Dit is een garage deur die is voorbehandeld met chapa omdat het kunstof is. Daarna is er behang ( action) gescheurd opgeplakt. Eromheen is gewerkt met de alto blanco en negro en hier en daar zwarte wax. Volg deze eenvoudige stappen en je garage deur is een prachtige wand geworden!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_empty_space height="80px"][vc_images_carousel images="62,63,61" img_size="default" eventclick="link_image" custom_links_target="_self" mode="horizontal" speed="5000" slides_per_view="1" wrap="yes"][/vc_column][/vc_row]